JellyPages.com
Instagram

Tuesday, 22 November 2011

Berjalan tanpa arah tuju di hujung minggu

Nak pegi mana arini??

Taman Burung?Dah.
Planetrium?Baru je pegi.
Aquaria?Malas la nak pegi KLCC.
Taman Botanical?Lagi.
Taman Cahaya Seri Alam?Tengah ari dah ni.
Shopping mall?No!Bosan!

Ha,sampai gaduh taktau nak pegi mana.

Lepas je kuar dari kl sentral utk breakfast,terus jerit..

Jom pegi muzium!!

Muzium?Betul ni?Ok jom.

Tapi masuk muzium arini utk tgk pameran khazanah kapal karam sahaja.
Tak larat dah nak masuk main hall byk-byk kali.







Tak byk pun khazanah yang dipamerkan.. Kebanyakan nya tembikar-tembikar seperti pinggan mangkuk.. Bergambar kenang-kenangan bersama replika kapal.. Hehe.




Tak lama pun disana.. Bila dah decide nak balik, cik kak sorang ni ajak pegi mid pulak.. Tadi kata taknak pegi shopping mall. Sampai-sampai je terus teringat skrg tgh year end sale.. Memang terbaik la hujung-hujung sem ni.. Hehe. Sempat jugak la membawa pulang sehelai baju dan sepasang kasut.. Kehkeh. Jalan-jalan cuci mata, perut pun berbunyi-bunyi..

Apa mau makan?

SWEET CHAT!




Sahabat saya ni teringin nak makan katanya.. Mengidam rice rhapsody.. Haha.


Memandangkan dia confirm la kan amek set rice rhapsody, i la yang terselak-selak menu.

Terselak sangat laa..




Rhapsody..  ^..^




Mine.. Hehehehe.. Nyum nyum.







Alhamdulillah dengan rezeki ni.. Hee.. Dah kenyang, jom balik tido..

Salam..