JellyPages.com
Instagram

Thursday, 17 January 2013

Catch Up.


Salam semua :)

Ini la saat nya. Saat kembali aktif update blog. Dah lepas final exam, dah lepas proposal. Hanya tunggu result yang mendebarkan. Fuh fuh.

Sebab lama sangat tak update, so entry ni jadi bercampur campur cerita. Tapi mula mula nak share cerita tentang Trick Art Museum i-city. Ye2, baru nak pergi walaupun hanya 5 minit berjalan kaki dari rumah. Tu pun sebab masuk percuma sempena kempen sayangi selangor aritu. Kedekut kan. Hari biasa untuk masuk kena beli tiket RM5.

Berbaloi sebenarnya masuk sini. Rasanya kat Malaysia ni la Trick Art Museum yang pertama. Kat setiap lukisan tu ada guide how visitors bole dapat 3D illusion yang ohsem.



















Selepas puas kat sini, menuju ke WaterWorld pulak. Sempena kempen ni dan sambutan tahun baru jugak start lepas maghrib dapat masuk free. Saja berjalan dan tetiba dapat tempat yang menarik untuk duduk lepaskan lelah sambil tengok firework pukul 12 nanti.




Sekian untuk kisah ni. Next nak share kisah makan makan. Ke Delicious merasai tea set. Banyak, makan berdua pun tak abes.










Dan beberapa hari before study week ada dinner for last year students. Pegi jugak sebab student last year walaupun tak last sem :) Berlangsung di Gold Course Hotel. Asalnya beria nak pegi ingatkan Gold Coast Sepang ok. Takde pun makanan yang betul betul rasa berbaloi. Biasa je. Snap pic pun lepas abes makan. Bersepah.







Sekian, untuk kali kedua :)
Salam.