JellyPages.com
Instagram

Wednesday, 22 January 2014

Buah Hati

Assalamualaikum.

ANDA MENCARI TUDUNG/SHAWL YANG BERKUALITI?
ANDA MENCARI TUDUNG/SHAWL YANG MENETAPI HUKUM MENUTUP AURAT?
ANDA MENCARI TUDUNG/SHAWL CUSTOM MADE?
ANDA MENCARI TUDUNG/SHAWL YANG MENGIKUT GAYA TERKINI?
YANG PALING PENTING, ANDA MENCARI TUDUNG/SHAWL YANG HARGANYA MURAH?

Pfftthahaha. Ayat marketing abes la tu. But seriously, anda boleh dapat semua yang di atas ni di

Facebook Shawl by Sanubari

Jemput la like page ni untuk dapat latest update dan boleh jugak follow di instagram @sanubarishawl

Banyak sgt sgt dah pengeluar tudung/shawl jenama sendiri. Tu belum lagi cerita brands yang dah established. Tapi setiap org ada taste and bajet masing masing kann. InsyaAllah keluarkan tudung/shawl ni pun based my own taste. Bila kita selesa so rasa nak tarik jugak org selesa gak kan kan kan.. So far my taste takla sampai berbelit bergulung bagai. Masih kategori simple giteww.

Ni antara gambar dari page Shawl by Sanubari.



Tudung bidang 50


Wide Shawl


End Curve Shawl


Halfmoon Shawl


Haa..leklu leklu.. Byk lagiii design and corak yang anda bole dapat.. So ayuh cepat cepat menghala ke Shawl by Sanubari!!