JellyPages.com
Instagram

Monday, 19 March 2012

Cruise Tasik Putrajaya & 4th Hot Air Balloon Festival

Salam semua :)

Ramai sangat orang kat Presint 2 semasa hot air ballon festival hari tu. Beratur,bersesak akhirnya tak dapat tiket. Bersyukur sebenarnya sebab taknak naik. Kawan-kawan yang sungguh-sungguh nak naik.

Sebelum tu, singgah di Cruise Tasik Putrajaya untuk naik cruise la. Haha. Memenuhi janji sahabat karib untuk bawak naik cruise as a birthday present. Nak bawak naik Star Cruise memang tak la kan so ini je yang mampu :)

Tapi serious syokkkk.. Haha.




Pilih la nak naik yang mana. Kami naik sightseeing passenger cruise. RM30 for adult. Yang ada student card tu RM20 sahaja. Aci tak birthday present RM30? Haha.



                                                 E'eh, I yang over.



                                   
Angin memang best kat atas cuma kena tahan panas terik la.





                                                      With captain.


Pusing-pusing tasik ni about 45 minutes. Rasa tak puas pulak. Hee.
Then baru la pegi Presint 2. Dapat tau dari kawan yang q untuk beli tiket yang tiket sold out. So cuci-cuci mata je la.










Mungkin next year kena beratur lagi awal. InsyaAllah bole naik. :)

And to Hazwani Hashim, sorry lambat bagi present. Cruise Tasik Putrajaya and BR cake, ok tak?






2 comments:

  1. ahahhaa... semangat dgn cik kapten!! sy pon mahuuu!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..en kapten yang sporting..pegi laaa!!!!!

      Delete