JellyPages.com
Instagram

Friday, 13 January 2012

Rezeki di Hadramawt

Makan lagi. Yeay! Ahaa. Kali ni makan kat Hadramawt kat Jalan Raja Chulan tu. Before ni hanya tengok je Hadramawt setiap kali lalu depan pavi, entah macam mana one day tergerak hati untuk beli offer dari groupon iaitu..


77 percent off 4-Course Middle Eastern Meal plus Free Flow of Ice Lemon Tea for 2 for RM35 instead of RM153!




Dah cukup murah tu. Apa lagi, makannn!!











RM35 ini juga termasuk appetizer, arabic tea and dessert. Memang mereka dah sediakan, redha je la. Hehe. Untuk main courses, boleh pilih 2 daripada 5 sahaja.


                                              Acah-acah makan sayur



                    Lamb Kabsa and Chicken Kebab menjadi pilihan






                                                       Rakus

Ni la dessert nya. Mula-mula masuk mulut pelik rasa nya, tapi lama-lama sedap sampai la licin. Hehe.



Arabic tea ni pun pelik. Biasa la, lidah Melayu. Tapi abes jugak. Hee.




Layanan kat sini pun memang best. Suasana pun ok. Boleh pilih nak makan kat bawah, atas, luar pun boleh. Cuba lah!






2 comments:

  1. mak aih mahal ye. kalu makan kat jordan ni murah je sume ni. kat msia mahal nau :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat msia arabic food mmg mahal2.
      kat jordan senang dapat kot.best la :)

      Delete