JellyPages.com
Instagram

Friday, 10 February 2012

i-city lagi ^___^

Kali ni ke i-city untuk main snow.. yeay..!
Nak masuk tempat snow-snow ni kena la cukup pakainya..haha..#pelikbunyi
Hanya jacket sahaja yang disediakan untuk masuk ke snowalk ni..
So, dah bawa glove siap-siap, beli waktu pegi Cameron haritu. Hee.
Jangan lupa pakai kasut.


                                                              Tejukk. :)


                          Ni ala-ala tunggu customer order air. Haha.


                                                                         


                                       


                                    Muka tak sabar naik ferris wheel.



                   Ha, yang ni princess. Princess kena naik kete. :)


            Ni pulak 2 orang bodyguard. Kena naik kudaaaa. Haha.


Balik awal sebab taktau nak watpe kat sini. Yang tak pernah sampai dan suka tengok-tengok lampu mungkin bole lama-lama kat sini. Jom laa!

Salam.

8 comments:

  1. done follow u back dear..best tmpt.he

    ReplyDelete
  2. wah sakan ye berjalan hehehe....thanks done follow u :)

    ReplyDelete
  3. haha apasal tak singgah umah kite..dekat je ponnn ;p
    hr tu pegi xbwk apa.habis duit beli dr atas-bwh.huuu
    bosan2 lepak sana gak ;p

    ReplyDelete
  4. hee..umah awak kat mana..umah kita kt situ gak..ahaha.
    tu la kan,bosan2 pun lpak gak.

    ReplyDelete
  5. hi, dear. =) kena bayar ke masuk i-city ni? =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena byr. :)
      snowalk utk dewasa rm25.
      mainan2 tu ada rm5 ada rm10. hee. :)

      Delete