JellyPages.com
Instagram

Monday, 22 October 2012

Selamat tinggal Ahad, Hai Isnin


Salam. Selamat hari isnin :)

Hujung minggu yang sangat di perlukan. 4 sem kat degree tak penah rasa sibuk teramat macam sem 5 sekarang.  Nampak sangat 4 sem lepas tu tak guna. Haha. 

Rutin harian tetap sama.  Cumanya life yang berjimba semakin berkurang.  Terpaksa di kurangkan sebenarnya. Takpe la. Tak rugi pun kan. Tak penah-penah weekend berkampung kat bilik 24 jam ni baca journal bagai. Sem ni je hoii.

Jadi nya. Ada je kesempatan marilah keluar. Meatball and house of the end of the street!














Movie ni besttt.. Saya suka! Lama rasanya tak tengok movie yang rasa berbaloi. Saspen nya buat jantung melompat-lompat. Yang penting si hero nya.. Hensem. Ohoooiii. Haha. Sinister. Tunggu bila free ye :)




Ya, udah-udah. Marilah study untuk test animal physio sebentar lagi :) Good luck!




No comments:

Post a Comment