JellyPages.com
Instagram

Monday, 11 February 2013

KL Bird Park + KL Hop On Hop Off


Assalamualaikum :)

Dah hampir 2 minggu pun Hari Wilayah berlalu. Baru la nak update pasal ni. Hee. Wilayah je la cuti, Selangor tak. Tapi nak jugak guna hadiah hari wilayah. Hadiah apa? Haa. Masuk KL Bird Park RM1 je! Tak kisah la dah berapa kali masuk pun, nak masuk jugak!




Hari biasa tiket untuk pemegang mykad dewasa RM25. Jimat RM24! Burung burung bersepah sepah kat mana mana. Hehe.





Naik KL hop on hop off pun RM1! Sape nak naik saja saja je bayar RM38 hari biasa dan tiket tu valid selama 24 jam. Terasa la feel macam mat salih bersidai kat atas bus tu kan. Padahal terik bukan main haritu.






Bus ni memang round 1 KL. Istana Budaya, KLCC, KL Tower, Bukit Bintang, semua ceruk la dia lalu. Before turun kat tmpt naik mula mula iaitu depan Bird Park, singgah di Istana Negara. First time sampai betul betul depan tu. Cantik. Hehe.




Daulat Tuanku. Tetiba plak kan. Hehe.

Salam.



No comments:

Post a Comment